3 adrenalinfyldte aktiviteter på Bornholm

Når man er på ferie vil man også gerne have nye oplevelser med hjem. Nogle ønsker sig en madoplevelse, hvor andre ønsker sig noget lærerigt sammen med familien. I den anden boldgade er der adrenalinjunkies hvor der skal fart over feltet inden det er en oplevelse man sent glemmer.

Her har jeg samlet 3 forslag der kan bruges både af familien og adrenalinjunkies som alle gerne vil have lidt action i ferien.

 

Den vilde – Faldskærmsudspring

Det at springe i faldskærm er noget helt særligt og for mange der godt kan lide et adrenalinkick er det en af de ultimative oplevelser. Frit fald og mulighed for at lege rundt i de sekunder er noget få oplever i deres levetid, men det handler ikke om prisen. Nej mange ser det som en alt for grænseoverskridende oplevelse, men de fleste der har prøvet det siger klart at de vil gøre det igen! Også selvom de tvivlede lige da de stod på jorden og skulle op i flyet.

Se mere info på www.faldskaermsspring.dk

 

Med reb – Klatring for alle

Mange har ikke klatret siden de som barn sad fast oppe i det store egetræ i haven, for op kunne man næsten altid komme hvorefter nedturen begyndte at se uoverskuelig ud. Denne gang er det anderledes, det er en klippeside jeg står og kigger op af og opgaven er at nå til tops.

18 meter lyder ikke af meget på papiret, men når det er direkte klippe man skal forcere er det en udfordring for de fleste, og når der let kigges ned kan adrenalinen godt mærkes i kroppen.

Denne aktivitet udbydes i naturskønne omgivelser ved Opalsøen i en gammel granitgrav hvilket ikke går oplevelsen dårligere og vil du gerne se nærmere på søen kan du prøve en tur i landets længste tovbane som slutter med et dyp i den.

Se mere info på natureevent.dk

 

Under vandet – På jagt

Jagt behøver ikke at foregå på landjorden, nej det kan også foregå under vandet og det er lige netop hvad de tilbyder på Bornholm Outdoorcenter, hvor du kan få lysten til nye oplevelser stillet. Her kan du i perioden fra maj til september bestille et kursus i snorkeldykning/fridykning på 3 timer hvor du for kun 250,- lærer omkring sikkerhed, hvordan man holder vejret længere og hvordan du omgås under vandet.

Desværre er kurset kun en introduktion, men du kan herefter selv springe ud i det, købe udstyret og tage harpunen under armen for at fange aftensmaden.

Se mere info på http://bornholmsoutdoorcenter.dk/aktiviteter/snorkeldykning


Skriv et svar