Brug naturen som dit hjem

Nu har jeg netop skrevet en artikel om vandreture på øen, og det vil jeg gerne bygge lidt videre på, da jeg synes der er mere at fortælle! At vandre på Bornholm kan være en fantastisk oplevelse hvor man virkelig kan få set noget af Danmarks smukke natur. Alle kan være med, men hvis det skal være en hyggelig tur, som også er behagelig så er det vigtigt at have styr på udstyret først. Det nævnte jeg lidt om i den blog jeg skrev i går.

Jeg vil forsøge at remse nogle af de forskellige transportmuligheder op der findes. Det er muligt at komme rundt på solskinsøen på andre måder end til fods, cyklen er ofte overset mulighed for transport og en måde at se naturen på. Selv nyder jeg at cykle rundt de gange jeg skal nemt fra a til b. Øen er ikke lille, den har en vis størrelse, men alt kan nåes med en cykel uden de store problemer. Om man vælger at krydse øen på tværs eller om man tager den flotte tur langs kysten. Der er mange muligheder og der er noget for enhver smag.

En oft yndet cykeltur kan enten være tværs over øen, henover “Rytterknægten” eller langs øens flotte kyster. Sidstnævnte passer godt hvis man vil bruge en lille uges tid her, og gerne vil opleve de fleste af øens serværdigheder. Der er ligeledes også en del campingpladser rundt om på øen, her især hvis man vælger at tage turen langs kysten. Udover de mange campingpladser, er der også mulighed for at smage på Svaneke is ligesom den obligatoriske røgede sild er et must på turen rundt på øen. Ej heller at forglemme de historiske ruiner som Hammershus.

Skal du ud i naturen på egen hånd så husk det rigtige udstyr, som jeg også har skrevet en anden artikel om. Når kommer til outdoor inspiration, så findes der mange muligheder. Internettet er den første gode mulighed, men en blog som denne her er også et godt bud. Og hvis du er vild, så tager du turen herover og prøver kræfter med naturen, helt på egen hånd!


Skriv et svar