Din Guide Til Bornholmerfærgen

Vidste du at det faktisk kun tager 3 timer til Bornholm fra København hvis du kører over Øresundsbroen og tager hurtigfærgen? Det er kortere end en togtur til Aalborg eller en tur til Tyskland.

 

Vælg selv Ystad, Køge eller Sassnitz til Rønne

Alt efter hvor du kommer fra kan du vælge hele 3 forskellige steder der alle sejler til Rønne. Tager du fra Køge kan du nyde den lidt længere og flotte tur hvorefter du kan vågne veludhvilet på Bornholm klar til at opleve øen! Du kan også bruge Bornholm som midtpunkt på din rejse til Polen eller Tyskland hvor du først sejler til Bornholm og derefter Sassnitz i Tyskland.

Overfarten ved Ystad tager kun 1 time og 20 minutter, hvor Køge tager 5 timer og 30 minutter og Sassnitz er lige imellem med 3 timer og 30 minutter.

Kom til færgen

Der er flere muligheder for at komme til færgen hvis du ikke selv har bil, både Bornholmerbussen og flere andre busselskaber tilbyder busser enten til færgen eller hele vejen over på øen og videre og DSB kører også helt til Ystad fra København.

 

 

Vi glæder os til at se dig på Bornholm!

Hold øje med denne side, da der snart vil komme et opslag omkring, hvordan du kan bestille billige afbudsrejser all inclusive. Der er virkelig gode penge at spare på ferien.


2 kommentarer

 • Allan

  2017-09-27

  Vi har netop været en tur på Bornholm og var så heldige at Hurtigfærgen har en rabatordning hele vinteren hvor man kommer over til halv pris! Det er vidst noget der kører for flere danske øer udenfor højsæsonen!

  Svar
  • Thea Jensen

   2017-10-12

   Hej Allan,
   Det er nemlig rigtigt! Det er en super fin ide alle de danske øer har fået 🙂 Nu er der igen undskyldninger for ikke at komme ud i skønne Danmark 😀

   Svar

Skriv et svar