En topmadras til familieturen

Jeg vil gerne fortælle lidt om komfort i dag, sovekomfort, altså komforten det sted hvor de fleste tilbringer rigtig mange timer af deres liv. Du har gættet rigtigt det er i sengen. Men hvad så med når man skal til Bornholm f.eks., er det så vigtigt med god sovekomfort? Svaret er et meget klart og rungende ja. Det er vigtigt med god sengekomfort, da en dårlig søvn meget hurtigt kan ødelægge en ellers god tur til solskinsøen.

Hvordan er din rejseform?

Først og fremmest skal vi have styr på hvordan du rejser? Er det med campingvogn efter bilen, eller er det måske en af de mange hytter rundt omkring du skal bo i eller er vi ude i noget hotel/vandrehjem? Det har stor betydning for hvordan din søn bliver og i nogle tilfælde kan du selv gøre noget for at søvnen bliver endnu bedre. Enkelte vælger også at tage på telttur til solskinsøen, hvilket i sig selv er ganske fantastisk også i sommermånederne.

Øg komforten

Noget meget alternativt som du kan gøre er at medbringe din egen madras hjemmefra, og her tænker jeg ikke på en stor og klodset boxmdras, men noget så simpelt som en topmadras. Den fylder ikke meget og er super praktisk, især når den skal slæbes med rundt. Topmadrassen giver dig mulighed for at få en ekstra god søvn næsten lige meget hvor du skal sove, og er du afsted i en campingvogn så er en topmadras guld værd, da den virkelig kan løfte de ellers tarvelige hynder i sådan en vogn op til nye højder!

Er det en tur med et vandrehjem som helle, så er en topmadras også en god ide, da den både skåner dig for underlaget, ligesom den giver dig bedre liggekomfort. Du kan læse meget mere om topmadrasser på denne side. Der findes mange forskellige muligheder når det kommer til topmadrasser og desværre så er der også rigtig mange forskellige priser, hvor nogle bestemt ikke er videre spændende, for prisen kan snildt ramme 2.000 kr. eller mere. Det er op til din pengepung hvor meget der skal bruges på det. Men alle kan være med!


Skriv et svar