Har din virksomhed vagttilsyn?

På Bormholm ville det være løgn at sige, at vi lider af kriminalitet, alt fald i stort omfang, men det er stadig en god ide at have styr på sikkerheden. Især når der ikke er højsæson for turister o.l., for det er der tyve og andre knapt så ærlige individer kan slå til. På Bornholm er der en lang række virksomheder og flere benytter sig naturligvis af vagttilsyn, andre benytter sig måske af nogle mere alternativer metoder, og fred være med det.

I perioden april til september har vi højsæson her på øen, eller næsten, for de kloge hoveder siger det kun er i sommermånederne, men jeg kan nu godt mærke til turismen i perioderne før og efter, det skal der ikke være tvivl om . Hvis vi skal tale lidt sikkerhed for de forskellige virksomheder og turisttilbud her på øen, så er der jo groft sagt to sæsoner. Der er den hvor alt sker så at sige, øen er fuld af mennesker, og alle har lidt ekstra travlt, og så er der den sæson som er stille, helt stille, om vinteren og efteråret.

Som jeg kort fik nævnt, så bruger mange af øens virksomheder vagtilsyn i den ene eller anden grad, men det er ikke alle som kan få råd til at hyre rigtig vagter, hvorfor de må se efter alternative løsninger. Her kan nabohjælp komme ind i billedet, og det er ikke som du kender det hjemme fra villakvarteret af, det er hvor virksomheder hjælper hinanden med at holde øje. Det er især de små turiststeder der benytter sig af denne form for hjælp til hinanden.

Overvejer du måske selv at starte virksomhed på solskinsøen, så er der gode muligheder, og du behøver ikke at frygte dårlig sikkerhed eller mange tyveknægte, så længe du bare sørger for at afsøge det område du vil starte virksomhed i. Derudover så forhør dig lokalt, det er altid en god ting, måske en kollega i området har nogle erfaringer at dele med dig ?

Når du har styr på alt ovenstående er det bare at slå dørene op til din nye virksomhed, og så i øvrigt nyde solskinsøen, der er god alle årets 365 dage!


Skriv et svar