Husk det hele til turen

Dagens emne handler om generelt hygiejne. Hvis du har besøgt Danmarks dejlig solskins ø på en varm sommerdag. Så ved du at det både kan blive ulideligt varmt og fugtigt. Det kræver naturligvis at man har styr på sig selv og sin hygiejne.

For et par år siden var vi på tur en uges ferie og vi skulle holde til ved Gudhjem. Det var det første, der kom frem, da vi søgte på Google, og det kan man nok takke det lokale seo bureau for. Vi havde planlagt at gå den dejlig lange tur på de 14km ud til kanten og tilbage igen. Det er en relativ hård tur pga. trapper, bakker og diverse terræn. Men flot er det jo og det skal selvfølgelig opleves. Der var også smurt madpakker til hele turen og alt hvad der hører til.

Forberedelse til turen

Men inden man forbereder sig til sådan en dejlig vandretur. Så skal der være styr på diverse ting. Det indebærer jo alt fra deodoranter, myggespray, intimsæbe og masser af mad og drikkelse. Intimsæbe tænker du så nok nu… Det er ikke noget jeg normalt medbragte. Men efter den tur som vi havde dengang, havde vi desværre et ubehageligt tilfælde af fugt i skoven. Det kan resultere i at der kan komme ubehag i den nedre region. Men det kan intimsæbe og et hurtigt skyl i havet løse.

Når det er sagt er det bare at følge rutens vejledning og tage alle de nødvendige stop når man får det for varmt eller når man føler sig sulten eller tørstig. Når man først føler sig tørstig går det rigtig hurtigt med at blive dehydreret. Det er et generelt problem i Danmark i sommerperioderne og man besvimer desværre af det og skal lægges i sengen med drop og diverse, hvis det er tilfældet.

Andre muligheder

Hvis man ikke lige er til de helt store vandreture, kan man også tage en hyggelig dag i Rønne eller besøge den gode is butik i Gudhjem, hvor man kan få de lækreste is. Alternativt kan man også leje nogle cykler og så kan man ellers tage sig en lang og hård cykeltur op og ned af de hårde bakker. Men uanset hvad er der altid en lækker is butik man kan finde på vejen eller en god udsigt hvor man kan tage sig et hvil. Rigtig god tur!

 


Skriv et svar