På cykelferie på solskinsøen

Bornholm er fantastisk på cykel. Den er stor nok til at du får ordnet dagens motion, men alligevel så lille at bor du f.eks. i Gudhjem er det muligt for en voksen at cykle til enhver by og hjem igen på samme dag. Det hænger også sammen med det fine vejnet der ud over at gå hele vejen rundt om kanten af øen også går på kryds og tværs på selve øen.

Det er også grunden til at jeg aldrig selv har haft bil med til Bornholm, det har simpelthen ikke været nødvendigt. Jeg kan dog godt se at det for børnefamilien er lettere, især hvis man ikke har 14 dage til at udforske øen.

Jeg anbefaler derfor de fleste at tage bilen med over og så tage cyklerne med på en cykelholder. Så har du bilen til regnvejrsdagen, den dag i skal handle eller den dag i skal fra Dueodde til Allinge. Mangler du den rette cykelholder til turen? Så klik her

 

Som du kan se på kortet her over er der ikke nogle lokationer du ikke let kan komme frem til på cykel og jeg har også flere gange været taktisk og har fundet overnatning nogle af de billigere steder som Østerlars eller Vestermarie og så bare cyklet rundt.

 


Skriv et svar