Vandreture på øen

Nu nyeder jeg at bruge naturen, da den både er et sted for velvære og skønhed. Og det gælder især når man taler om Bornholm, der er en fantastisk solskinsø. Solskin er her nok af, det er faktisk det sted i Danmark med tæt på mest sol, hvilket også trækker store mængder af turister til øen. Noget alle os som bor her drager stor nytte og gavn af.

Men når man skal bruge naturen er det vigtigt at have det rigtige udstyr på også alt efter hvorhenne du skal gå. Bornholm er en ø med mange klipper og det betyder at fodtøjet er vigtigt, rigtig vigtigt. Både hvis man som jeg går rundt på øen, men også hvis man har et arbejde udendør på øen. Her handler det om sikkerhed, og det kræver sikkerhedssko. De findes i mange forskellige variationer og til en masse forskellige priser og formål. Handler det om decideret vandring, skal du have dig et par vandrestøvler, og den slags fungerer også fint om sommeren i 30C varme. Det handler om at vælge det helt rigtigt par, med den helt rigtige pasform. Og du skal huske at gå dem til, inden du skal ud at vandre længere ture, da det ellers hurtigt kan blive en træls omgang. Vabler er ikke rart når man er på farten.

Når du har styr på fodtøjet handler det om resten. Her er et par gode vandrebukser første skridt på vejen og husk sokker der lukker tæt. Bornholm er kendt for sine utroligt mange skovflåter, og der er bærer af en lang række grimme sygdomme, som du bestemt ikke ønsker at blive ramt af! Af mærker så kan jeg anbefale Fjaldraven, god kvalitet og testet i de svenske skove, som jo nok må være det bedste bud på en god kvalitetstest af vandretøj.

Når du har styr på alt udstyret, så er der ikke andet for end at kaste sig ud i det og tage afsted! Det er bestemt ikke farligt eller noget som helst lign. at begå sig i den bornholmske natur, det er tværtimod flot og lækkert. Du får en unik oplevelse uanset hvilken tur du vælger og jeg kan kun anbefale det!

God tur!


Skriv et svar